Hoofdhuid- en haaranalyse

Heb je last van dun haar, haaruitval of een geïrriteerde hoofdhuid? Dan biedt een haaranalyse een goede uitkomst!

Wat is een hoofdhuid- en haaranalyse?

De haaranalyse (scope analyse) wordt uitgevoerd om een goed beeld te krijgen van jouw hoofdhuid en de conditie van het haar. De uitkomst van deze haaranalyse, in combinatie met de eerder geconstanteerde klachten, zorg ik ervoor dat er direct een goed advies gegeven kan worden voor jouw haar- of hoofdhuidprobleem. Ik adviseer producten die de klachten kunnen tegengaan en/of oplossen. Met de scope wordt de hoofdhuid namelijk 200 keer vergroot. Hierdoor kan ik goed zien hoe het met de hoofdhuid en haren gesteld is en een vrijblijvend advies geven.

Werkwijze haaranalyse

Voordat ik met de scope analyse begin, wordt de haarconditie en de daarbij behorende problemen eerst uitvoerig besproken. Met de scope kijk ik voornamelijk naar de talgproductie, zweetklieren, huidproblemen en de conditie van de bloedvaten. Daarnaast wordt de kwaliteit van de haarzakjes gemeten. Bij een gezonde hoofdhuid is de doorbloeding goed te zien, de hoofdhuid is dan rood/roze gekleurd.

Aan de hand van de uitslag van de haaranalyse geef ik vrijblijvend advies over een eventueel te volgen behandeling of producten voor thuisgebruik. Tevens biedt ik speciale salonkuren aan, ten behoeve van een versneld en verhoogd resultaat.

  1. Maak vrijblijvend afspraak
  2. Ik bespreek jouw haar- hoofdhuidproblemen
  3. Na de haaranalyse geef ik direct een passend en vrijblijvend advies

Reacties zijn gesloten.